- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 220 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Bagværk
Madpakke
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 4483
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
- 1 1/2 dl
- Vand
- 1 stk
- Æggehvide
- 1 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 475 g
- Hvedemel
- 25 g
- Bagegær
- 1 dl
- Sesamfrø, hele, tørrede
- 2 tsk.
- Sukker (melis)
- 1 dl
- letmælk
- 2 ml
- Solsikkeolie
Hæld vand og mælk i en gryde og varm det til 35 grader
Rør gæren ud i gryden
Bland salt, sukker, olie og næsten alt melet i
Ælt dejen rigtig godt sammen og ælt mere mel i efterhånden hvis nødvendigt
Stil dejen til hævning hvor der er lunt i to timer
Ælt dejen igennem og del den i tyve portioner
Rul dem ud til pølser på femten centimeter og form dem til cirkler
Lad dem hæve i en halv time
Fyld vand i en gryde og bring det i kog
Mens det koger lægges ad gange tre bagels i vandet
Lad dem koge i et halvt minut, tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af
Stil dem på en bageplade med bagepapir
Pisk æggehviden sammen og pensl hver bagel med det
Drys med sesamfrø og bag dem i tyve til femogtyve minutter ved 200 grader
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.