- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1547
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 22, 2009
- 1 tsk.
- Havsalt
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Græskar, hokaido
Bagt græskar
Bagt græskar er perfekt som tilbehør til en god bøf eller steg.
1) Skær græskaret i både ca. 8 stk.
2) Sæt stykkerne på en bradepande, dryp olie over og drys med salt.
3) Sættes i ovnen i ca. 30 minutter ved 225 grader.
4) Efter 30 minutter mærker du på en af bådene for at vurdere om de er møre eller de skal have mere tid. Når de er møre tages de ud af ovnen og de er klar til servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.