- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Sommer - Visninger
- 1387
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 5, 2011
Bagekartofler på den hurtige måde, til grillen:
Forkog bagekartofler i 10-15 minutter i letsaltet vand. Lav et kryds, krydr med havsalt og peber fra kværn, og kom en klat smør i hver kartoffel. Pak dem i staniol, og læg dem på grillen i ca. 30-40 minutter (afhængigt af størrelsen).
Tilbered imens to kyllingebryster krydret med salt og peber, smurt med hvidløgsolie, og steg dem af på grillen ca. 5 minutter på hver side. Skær i tern. Svits bacontern på en pande, bland med kyllingetern og krydr med oregano, lidt salt og peber. Rør en mayonnaise med karry, citron, sennep, et revet hvidløg, og salt og peber fra kværn. Del de grillede bagekartofler i to, og kom kylling bacon fyldet ovenpå med lidt karrydressing.
Retten kan også tilberedes i ovnen på normal vis.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.