Bagt kartoffelmos

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
10983
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
50 g
Smør, saltet
2 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
750 g
Kartofler

Kog kartoflerne møre (uden salt) og damp dem tørre. Tag gryden af blusset og rør smør og piskefløde i. Æggeblommerne piskes i et ad gangen og mosen piskes godt igennem. Smag kartoffelmosen til med salt og peber. I en skål for sig piskes æggehviderne stive. Vend dem forsigtigt i kartoffelmosen. Put kartoffelmosen i enten 4-6 små smurte forme eller én stor smurt form. De små forme bages 25 minutter ved 225 grader og den store skal bages 35 minutter ved 200 grader


En kommentar

  1. Jytte Franzen (not verified) sagde på februar 16, 2012

    Hej. Den ser lækker ud, men

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?