- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 10983
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2009
- 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 50 g
- Smør, saltet
- 2 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 750 g
- Kartofler
Kog kartoflerne møre (uden salt) og damp dem tørre. Tag gryden af blusset og rør smør og piskefløde i. Æggeblommerne piskes i et ad gangen og mosen piskes godt igennem. Smag kartoffelmosen til med salt og peber. I en skål for sig piskes æggehviderne stive. Vend dem forsigtigt i kartoffelmosen. Put kartoffelmosen i enten 4-6 små smurte forme eller én stor smurt form. De små forme bages 25 minutter ved 225 grader og den store skal bages 35 minutter ved 200 grader
Hej. Den ser lækker ud, men