- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 2082
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 16, 2011
- 150 g
- Oksekød, middelfedt
- 1 stk
- Porre
- 2 stk
- Bagekartofler
- 4 stk
- Soltørrede tomater
- 4 tbsp.
- Flødeost, med krydderurter
Bag de vaskede kartoflerne i en time ved 200 grader.
Snit porren fint og læg den i koldt vand, så evt. urenheder falder til bunden.
Gem lidt af porren til pynt.
Snit de soltørrede tomater fint.
15 minutter før kartoflerne er færdige, svitses hakket oksekød på en tør pande.
Porre og soltørrede tomater tilsættes og steger til porren er blød.
Tilsæt friskost og varm det godt op i oksekødsfyldet.
Lav et snit i de bagte kartofler og pres dem åbne.
Læg oksefyldet på og pynt med porre.Serveringsforslag:
Server med hjemmelavet humus og salat. https:/humus-4177/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.