Bagte kartofler m. oksekødsfyld

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
2082
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
150 g
Oksekød, middelfedt
1 stk
Porre
2 stk
Bagekartofler
4 stk
Soltørrede tomater
4 tbsp.
Flødeost, med krydderurter
Bagte kartofler m. oksekødsfyld

Bag de vaskede kartoflerne i en time ved 200 grader.
Snit porren fint og læg den i koldt vand, så evt. urenheder falder til bunden.
Gem lidt af porren til pynt.
Snit de soltørrede tomater fint.
15 minutter før kartoflerne er færdige, svitses hakket oksekød på en tør pande.
Porre og soltørrede tomater tilsættes og steger til porren er blød.
Tilsæt friskost og varm det godt op i oksekødsfyldet.
Lav et snit i de bagte kartofler og pres dem åbne.
Læg oksefyldet på og pynt med porre.Serveringsforslag:

Server med hjemmelavet humus og salat. https:/humus-4177/



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?