- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Tilbehør - Visninger
- 3293
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 27, 2010
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 1/2 tsk.
- Sennep, dijon
- 3 tbsp.
- Creme fraiche 9 %
- 4 skive(r)
- Ost, fast, 40+
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 2 stk
- Bagekartofler
Vask og bag kartoflerne i en time ved 200 grader.
Bland alle ingredienserne til creme fraiche fyldet og smag til med salt og peber.
Når kartoflerne er færdige… tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle, så de er til at holde ved.
Halver og udhul kartoflerne.
Mos kartoffelfyldet og bland det sammen med creme fraiche fyldet.
Fyld blandingen i kartoffelskallerne og læg en skive ost over.
Bag herefter kartoflerne i 20 minutter ved 200 grader.Variation:
Byt persillen ud med de krydderurter, du holder mest af.
Tilsæt ristet bacon eller skinke i fyldet.
I stedet for alm. skiveost, kan du bruge revet ost.
Serveringsforslag:
Server dem til f.eks. rib eye, steaks, ovnbagt kylling.
Eller… blot en hel bagt kartoffel (da med bacon og skinke) + en god salat og brød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.