Bagte kartofler m. sennep

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Tilbehør
Visninger
3293
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Hvidløg, fed
2 tbsp.
Persille, frisk
1/2 tsk.
Sennep, dijon
3 tbsp.
Creme fraiche 9 %
4 skive(r)
Ost, fast, 40+
1 tsk.
Salt og peber
2 stk
Bagekartofler
Bagte kartofler m. sennep

Vask og bag kartoflerne i en time ved 200 grader.
Bland alle ingredienserne til creme fraiche fyldet og smag til med salt og peber.
Når kartoflerne er færdige… tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle, så de er til at holde ved.
Halver og udhul kartoflerne.
Mos kartoffelfyldet og bland det sammen med creme fraiche fyldet.
Fyld blandingen i kartoffelskallerne og læg en skive ost over.
Bag herefter kartoflerne i 20 minutter ved 200 grader.Variation:

Byt persillen ud med de krydderurter, du holder mest af.

Tilsæt ristet bacon eller skinke i fyldet.

I stedet for alm. skiveost, kan du bruge revet ost.

Serveringsforslag:

Server dem til f.eks. rib eye, steaks, ovnbagt kylling.

Eller… blot en hel bagt kartoffel (da med bacon og skinke) + en god salat og brød.




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?