- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3380
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 9, 2011
- 4 stk
- Ost, fast, 40+
- 4 stk
- Bagekartofler
- 4 stk
- Frossen hakket spinat
- 20 g
- Hvidløgssmør
Vask og bag kartoflerne i en time ved 200 grader.
Optø og afdryp spinaten.
Når kartoflerne er færdige… tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle, så de er til at holde ved.
Halver og udhul kartoflerne.
Mos kartoffelfyldet med spinat og hvidløgssmør.
Fyld kartoffelskallerne med mosen og bag videre i 15 minutter.
Læg et stykke ost over kartoflerne og bag 10 minutter mere.Serveringsforslag:
· Virkelig lækker til en god steak eller kotelet.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.