Bagte rødbeder og kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2412
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Rapsolie
1 tsk.
Salt og peber
1 stk
Porre i skiver
2 tbsp.
Løvstikke, hakket
300 g
Kartofler
1 dl
Purløg
3 stk
Rødbeder, i skiver
2 tbsp.
Rapsolie
2 tbsp.
Citrontimian
1 stk
Salt og peber
1 stk
Porre i skiver
Bagte rødbeder og kartofler

Ovnen tændes på 200 grader.
Grønsagerne til begge fade klargøres og lægges i to frostposer.
Olie og krydderier hældes i poserne, og grønsagerne vendes godt.
Grønsagerne hældes i to ildfast fade.
Bages i ca. 40 minutter.
Kartoflerne skal være møre, mens rødbederne gerne må have bid.Serveringsforslag:
Serveres til alt slags kød… sovs er ikke nødvendig, men en god hjemmelavet dressing eller pesto er rigtig godt til.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?