- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2412
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 22, 2010
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 stk
- Porre i skiver
- 2 tbsp.
- Løvstikke, hakket
- 300 g
- Kartofler
- 1 dl
- Purløg
- 3 stk
- Rødbeder, i skiver
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 2 tbsp.
- Citrontimian
- 1 stk
- Salt og peber
- 1 stk
- Porre i skiver
Ovnen tændes på 200 grader.
Grønsagerne til begge fade klargøres og lægges i to frostposer.
Olie og krydderier hældes i poserne, og grønsagerne vendes godt.
Grønsagerne hældes i to ildfast fade.
Bages i ca. 40 minutter.
Kartoflerne skal være møre, mens rødbederne gerne må have bid.Serveringsforslag:
Serveres til alt slags kød… sovs er ikke nødvendig, men en god hjemmelavet dressing eller pesto er rigtig godt til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.