Bagte rodfrugter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1428
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Disse rodfrugter smager super godt til noget lækkert kød. Grønsagsfonden kan du selv lave. Så bliver det ekstra lækkert. Kig efter opskriften “Grønsagsfond”.
Skræl grønsagerne. Skær kålrabien i tern, pastinakken i skiver og gulerødderne i stave. Kartoflerne skal du koge i saltet vand til de er næsten møre. Skær dem så i skiver. De andre grønsager skal koges i saltet vand til de er møre. Fordel det hele i et smurt ildfast fad. Hæld fonden over og drys med ost og peber. Rodfrugterne skal bages i cirka tyve minutter ved 180 grader.
God fornøjelse!


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?