- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4920
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 25, 2009
- 1/2 dl
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 1 tbsp.
- Maizena majsstivelse
- 100 g
- Skalotteløg
- 4 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 1/2 tbsp.
- Olivenolie
Løgene hakket fint. Olien varmes op på panden og løgene svitses i det. Hæld balsamicoeddiken i og lad det koge næsten ind. Hæld bouillonen i og bring det i kog. Sovsen skal nu simre i et kvarter. Jævn sovsen med majsstivelsen og krydr den med alt og peber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.