Balsamicosauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2264
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 dl
Kyllingefond/Hønsebouillion
2 tbsp.
Sukker (melis)
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
2 tbsp.
Balsamico (eddike) lys og mørk

Sukkeret skal smeltes i en gryde ved svag varme. Lad det blot ligge i gryden uden omrøring. Sukkeret skal smelte helt til det har en gylden farve. Tag gryden af varmen, og rør eddiken i. Det skal gå lidt hurtigt (men forsigtigt), da sukkeret nemt stivner. Hak chilien og bland det og fonden i gryden. Lad saucen koge igennem til sukkeret er helt opløst. Så røres piskefløden i og saucen skal koge lidt ind. Smag til sidst til med lidt salt.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?