- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2264
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2009
Sukkeret skal smeltes i en gryde ved svag varme. Lad det blot ligge i gryden uden omrøring. Sukkeret skal smelte helt til det har en gylden farve. Tag gryden af varmen, og rør eddiken i. Det skal gå lidt hurtigt (men forsigtigt), da sukkeret nemt stivner. Hak chilien og bland det og fonden i gryden. Lad saucen koge igennem til sukkeret er helt opløst. Så røres piskefløden i og saucen skal koge lidt ind. Smag til sidst til med lidt salt.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.