- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Visninger
- 3041
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
INGREDIENSER:
1,125 kg. svinelever
0,565 kg. spæk
1 – 1½ tsk. peber
½ tsk. allehånde
6 tsk. saltAFBAGNING:
190 gr. margarine
300 gr. mel
1 1/8 liter mælk
1 stort løgFREMGANGSMÅDE:
Svinelever og spæk hakkes hver for sig, hak løget med. krydderierne kommes i den færdige afbagning, derefter spækket, der varmes med tildet er næsten smeltet. leveren tilsættes, og røres rigtigt godt sammen, derefter kommer man postejen i aluforme, så kan man fryse dem.
dejligt nemt at tage en op af fryseren og sættte den i vandbad i ca. 1 time v. 195 grader.SERVERING:
Serveres på et stykke franskbrød eller 1 stykke rugbrød, som man synes bedst, med bacon og rødbeder til.
( prøv den er virkelig god )
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.