Bamses Leverpostej

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Visninger
3041
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

INGREDIENSER:
1,125 kg. svinelever
0,565 kg. spæk
1 – 1½ tsk. peber
½ tsk. allehånde
6 tsk. saltAFBAGNING:
190 gr. margarine
300 gr. mel
1 1/8 liter mælk
1 stort løgFREMGANGSMÅDE:
Svinelever og spæk hakkes hver for sig, hak løget med. krydderierne kommes i den færdige afbagning, derefter spækket, der varmes med tildet er næsten smeltet. leveren tilsættes, og røres rigtigt godt sammen, derefter kommer man postejen i aluforme, så kan man fryse dem.
dejligt nemt at tage en op af fryseren og sættte den i vandbad i ca. 1 time v. 195 grader.SERVERING:
Serveres på et stykke franskbrød eller 1 stykke rugbrød, som man synes bedst, med bacon og rødbeder til.
( prøv den er virkelig god )

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?