- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert
Høst
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 6891
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 3, 2011
- 4 dl
- Hvedemel
- 2 stk
- Banan/er
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 3 dl
- Flormelis
- 2 dl
- Sukker (melis)
- 2 stk
- Æbler, faste
- 100 g
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- Vand
Bradepandekage, hvor jeg har pyntet med citronglasur. Ville have lavet osteglasur men manglede desværre philadelfia..prøves næste gang..
Tænd ovnen på 180 grader, og beklæd en lille bradepande med bagepapir.
Smelt smør, og køl lidt af. Mos bananer og skræl og riv æblerne på et groft rivejern, dryp over med citronsaft. Pisk æg, sukker og vanille luftigt. Tilsæt smeltet smør, bland melet med bagepulver og evt. kardemomme (efter smag). Pisk melet i dejen lidt af gangen. Vend bananmos og revet æble i dejen tilsidst.
Kom dejen i bradepanden, og bag kagen i ovnen næstnederste rille ved 180 grader i ca. 40-45 minutter. Tjek efter med en kødnål om den er færdig.
Rør en citron-glasur mens kagen køler af. Kom glasuren på når kagen er næsten afkølet.
Eller osteglasur: En pakke philadelfia naturel røres op med 2 dl flormelis og citronsaft.
Velbekomse!
Ups… glemte de vigtigste