- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Madpakke
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 3728
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 16, 2011
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 dl
- Rørsukker
- 2 tbsp.
- Havregryn
- 2 tsk.
- Kanel, stødt
- 20 g
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Kardemomme, stødt
- 2 stk
- Æg
- 2 tsk.
- bagepulver
- 3 dl
- Hvedemel
- 1 dl
- Rapsolie
- 3 stk
- Banan/er
- 2 tsk.
- vanillesukker
Banan-brød: Lækkert brød, og lidt sundere end banankage, hvis man fravælger at komme smør på brødet.
Pisk æg med rørsukker og vanille luftigt, og tilsæt havregryn, rapsolie og det smeltede smør. Mos de modne bananer med lidt citronsaft og kom i blandingen. Bland mel med bagepulver, kanel og kardemomme el. stødt ingefær efter smag (kan udelades). Rør melet i dejen lidt af gangen.
Kom dejen i en aflang brød-form beklædt med bagepapir.
Bages i forvarmet ovn nederste rille ved 200 grader i ca 40 minutter, mærk med en kødnål om den er færdigbagt.
Server brødet lunt med koldt smør. Er også god til brunch el. madpakken dagen efter.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.