- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 6477
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 20, 2011
- 85 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 60 g
- Knuste makroner
- 1 tsk.
- Vaniljesukker
- 3 stk
- Banan/er
- 150 g
- Sukker (melis)
- 1 stk
- Æg
- 2 tsk.
- bagepulver
- 200 g
- Hvedemel
14 stk.
Bland sukker, vaniljesukker, smeltet margarine, æg og de mosede bananer.
Pisk godt sammen.
Sigt mel og bagepulver i den våde blanding og hæld knuste makroner ved.
Pisk dejen godt sammen.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Anbring dejen i muffins forme… de skal være 2/3 fyldte.
Bages i ca. 20 minutter… mærk efter med en strikkepind. Hvis der ikke hænger dej ved, er kagerne færdige.Tips: Hvis der skulle blive lidt rester tilbage, kan de med fordel bruges til trøffelkugler. Læg kageresterne i fryseren, til du har en ordenlig portion at gå i gang med: https:/restemad-troeffelkugler-3773/
Kan banan muffins med
Hej Inga