- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 260 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2071
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 1 stk
- Banan/er
- 100 g
- Mørk chokolade også med orange
- 3 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1/2 l
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 4 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
- 1 1/2 tbsp.
- vanillesukker
Æggeblommer, sukker og vanillesukker piskes rigtig godt sammen. Fløden piskes til flødeskum. Hak chokoladen meget fint. Vend nu æggemassen og flødeskummet forsigtigt sammen. Mos bananen og vend den sammen med chokoladen meget forsigtigt i flødeskumsmassen. Fordel til sidst massen i en form og stil det i fryseren i fire timer.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.