- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1400
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 17, 2011
Forvarm oven til 200 grader.
Smelt margarinen i en lille gryde.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker godt sammen.
Kom mel, bagepulver og margarine i æggeblandingen.
Mos bananerne med en gaffel og hæld også dem i æggeblandingen.
Pisk alle ingredienser godt sammen.
Hæld dejen i en smurt springform (Evt. m. ”skorsten”)
Bag kagen i 20 – 30 minutter (Mærk efter med en strikkepind, sidder der ingen dej på strikkepinden, er kagen færdigbagt.)
Lad kagen afkøle på en rist.
Vend den ud på et fad eller tallerken og pynt evt. med glasur.Variation:
· Hæld 100g små chokoladeknapper i dejen.Tips: Hvis der skulle blive lidt rester tilbage af kagen, kan de med fordel bruges til trøffelkugler. Læg kageresterne i fryseren, til du har en ordentlig portion at gå i gang med.
Hej!