- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2602
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 2, 2009
- 3 stk
- Banan/er
VIDEO-OPSKRIFT: Denne opskrift kan du se blive gennemgået trin for trin på linket:http://www.youtube.com/user/vildmedmaddk#p/u/4/CeZtA8IiC_0
—————————————————————————–
Opskriften (10 portioner) passer til en franskbrødsform på 1 liter.Sådan gør du:
1) Pisk æg og sukker skummende og luftigt.
2) Tilsæt mel, margarine, bagepulver, natron, vanille, kanel og muskat og rør godt.
3) Mos bananerne og vend til sidst bananmosen i dejen med en ske.
4) Hæld kagedejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter)
5) Banankagen bages på nederste rille i 1 time ved ca. 175 grader.
Serveringsforslag: Banankagen smager rigtig godt med et lag smeltet mørk chokolade på toppen.