- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 15 personer
- Visninger
- 4508
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 19, 2009
Tænd oven på 200 grader. Smelt så smørret og mos bananerne, for eksempel med en gaffel. Herefter hakkes chokoladen. Æg, sukker og vanillesukker piskes godt i en skål i cirka 4 min. Bland så margarinen, bananen, chokoladen, mel og bagepulver i massen, som piskes i cirka 1 minut. Smør en kageform (cirka 25×30) eller beklæd den med bagepapir. Dejen hældes i formen, og kagen bages midt i ovnen i cirka 35 min. Lad kagen afkøle på en rist inden servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.