- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 85 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1950
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 1 tsk.
- bagepulver
- 125 g
- Hvedemel
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 150 g
- Hasselnøddekerner, hakkede
- 1 stk
- Banan/er
- 170 g
- Sukker (melis)
- 100 g
- Smør, saltet
- 3 stk
- Æg
Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen i en skål
Smelt smørret
Sigt mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret
Mos bananen, hak nødderne og vend det i dejen
Smør en brødform og hæld dejen i
Bag banankagen ved 175 grader i 55 minutter
Vend kagen ud af formen og lad den køle af
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.