Barbeque-marinerede nakkekoteletter

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
18000
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Olivenolie
1 tsk.
Paprika
1 tsk.
Timian, tørret
1 dl
Citronsaft
2 tbsp.
Soya
1 tbsp.
honning
1 tsk.
Karry, pulver
3 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Chilipulver sød
2 knsp.
Havsalt
2 tbsp.
Heinz ketchup
2 knsp.
Peber, friskkværnet
6 stk
Nakkekoteletter
Barbeque-marinerede nakkekoteletter

Marinerede barbeque-kotelletter til grillen (el. panden):
Rør en marinade med olie, citron, soya, chilipulver, karry, paprika, timian, revet hvidløg, og evt. revet frisk ingefær, lidt honning, pisk sammen med lidt ketchup.
Bank koteletterne lidt flade.
Vend koteletterne i marinaden i et fad el. en frysepose, gnid marinaden godt ind i kødet, og lad trække i et par timer. Jo længere tid jo bedre.
Grill koteletterne ved medium-høj varme på grillen, (el. pande)  pensl over med marinaden undervejs, 7-8 minutter på hver side, de skal være gennemstegte. De må godt være godt brankede. Krydr med lidt havsalt og peber fra kværn ved servering.
Server med kartoffelsalat m/ peberrod og grønne bønner. Se opskrift. https:/kartoffelsalat-m-peberrod-groenne-boenner-4725/
Velbekomme!


Indlægget udarbejdet i samarbejde med Bedremaltider.dk
Se deres bud på hverdagsmad her.

 



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?