- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 18000
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2011
- 1 dl
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Paprika
- 1 tsk.
- Timian, tørret
- 1 dl
- Citronsaft
- 2 tbsp.
- Soya
- 1 tbsp.
- honning
- 1 tsk.
- Karry, pulver
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Chilipulver sød
- 2 knsp.
- Havsalt
- 2 tbsp.
- Heinz ketchup
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 6 stk
- Nakkekoteletter
Marinerede barbeque-kotelletter til grillen (el. panden):
Rør en marinade med olie, citron, soya, chilipulver, karry, paprika, timian, revet hvidløg, og evt. revet frisk ingefær, lidt honning, pisk sammen med lidt ketchup.
Bank koteletterne lidt flade.
Vend koteletterne i marinaden i et fad el. en frysepose, gnid marinaden godt ind i kødet, og lad trække i et par timer. Jo længere tid jo bedre.
Grill koteletterne ved medium-høj varme på grillen, (el. pande) pensl over med marinaden undervejs, 7-8 minutter på hver side, de skal være gennemstegte. De må godt være godt brankede. Krydr med lidt havsalt og peber fra kværn ved servering.
Server med kartoffelsalat m/ peberrod og grønne bønner. Se opskrift. https:/kartoffelsalat-m-peberrod-groenne-boenner-4725/
Velbekomme!
Indlægget udarbejdet i samarbejde med Bedremaltider.dk
Se deres bud på hverdagsmad her.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.