- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1479
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2012
- 3 tbsp.
- Parmesa, frisk
- 1 dl
- Mandler
- 3 tbsp.
- solsikkekerner
- 1 dl
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 stk
- Hvidløg, fed
Hjemmelavede pesto smager bare bedst;-)
Rist mandlerne og solsikkekernerne på panden – så smager de af lidt mere.
Det er kun basilikum bladene der skal bruges – syntes jeg.
Alle dele blendes sammen og smages til med salt og peber.
Hældes over i et glas. Afslut med at hælde lidt olivenolie over så det hele er dækket – så holder det længere.
Jeg vil så gerne vide hvor
Hej Birgit,