Basilikumpesto

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1479
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 tbsp.
Parmesa, frisk
1 dl
Mandler
3 tbsp.
solsikkekerner
1 dl
Olivenolie
1 bdt.
Basilikumblade, frisk
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Salt, groft
2 stk
Hvidløg, fed
Basilikumpesto

Hjemmelavede pesto smager bare bedst;-)
Rist mandlerne og solsikkekernerne på panden – så smager de af lidt mere.
Det er kun basilikum bladene der skal bruges – syntes jeg.
Alle dele blendes sammen og smages til med salt og peber.
Hældes over i et glas. Afslut med at hælde lidt olivenolie over så det hele er dækket – så holder det længere.


2 comments

  1. Birgit (not verified) sagde på juli 20, 2013

    Jeg vil så gerne vide hvor

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på juli 24, 2013

    Hej Birgit,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?