BBC-lever m. søde rødbeder

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
300 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Hovedret
Høst
Visninger
2068
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Svinelever
3 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Sauce, barbeque
30 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 stk
Basilikumblade, frisk
300 g
Rødbeder
1 dl
Sukker (melis)
BBC-lever m. søde rødbeder

Ovnbagte søde rødbeder er lækkert og let tilbehør, man bør unde sig selv at prøve. I sæsonen fås den røde rodfrugt til næsten ingen penge og kun fantasien sætter grænser for, hvordan den kan tilberedes.
Skyl leverskiverne og dup dem tørre i køkkenrulle.
Brug en god barbecue sauce med røgsmag.
Læg leverskiverne i en frysepose sammen med BBC-sauce i køleskabet i mindst 4 timer. Sørg for saucen bliver godt fordelt og vend af og til posen.
Skræl de rå rødbeder og skær dem i skiver.
Blend sukker med basilikum.
Vend rødbeder og basilikum-sukker godt sammen i en frysepose.
Forvarm ovnen til 200 grader.
De søde rødbeder skal have ca. ½ time i ovnen i et ildfast fad. Rødbederne skal være møre.
Skær løgene i skiver og steg dem på en pande i lidt margarine. Løgene skal være bløde og brune.
Sæt dem derefter i ovnen til rødbederne, så de holdes varme.
Steg nu leveren på en pande i rigeligt fedtstof… de skal have ca. 2-3 minutter på hver side.
Læg løgene på leveren og server retten med de søde rødbeder og kogte kartofler.
Sæt evt. smør sauce på bordet… som er lavet på samme pande som lever og løg.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?