- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Grill
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 1785
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 28, 2019
- 1 stk
- mørk øl
- 3 dl
- Ketchup
- 2 dl
- Brun farin
- 3 piece
- Hvidløg
- 1 stk
- Æble
- 1 stk
- rødløg
- 1 spsk.
- Spidskommen, stødt
- 1 stk
- Frisk Chili
- 1 spsk.
- Timian, tørret
- 1 spsk.
- Røget paprika
- 1 stk
- Citron, saft og skal
Spice din grillmad, steg, pulled pork eller lignede op med denne BBQ- marinade/sauce.
Den er nem at gå til og består af gense ingredienser fra køleskabet, som de fleste nok har.
1 Mørk øl (Porter er god, men brug hvad du har, det skal nok blive godt alligevel)
3 dl. God Ketchup
2 dl. Brun farin
3 Fed hvidløg
1 Lille rødløg
1 æble (gerne fra haven)
1/2 Frisk Chili (måske mere hvis du kan lide stærk mad- brug tørret hvis du ikke har frisk)
1 Spsk tørret timian
1 Spsk røget paprika (brug alm. Paprika hvis du ikke har røget)
1 Spsk spidskommen
Revet skald og saft fra en Øko citron (kan undlades)
Skrald æble, skyld chili, pil løg og hvidløg og hak det hele så fint du kan. Svits det af i en gryde uden at det tager farve.
Tilsæt nu de øvrige ingredienser og lad det simre ved middel varme i ca 20-25 minutter.
Når saucen er tyktflydende er den færdig og kan bruges både varm og kold.
På billedet er marinaden brugt til revelsben.
Benene (eller lign.) tages ud af ovnen når de er færdige og ovnen skrues ned til 100 ˚C.
Marinaden pensles på i et tykt lag og stilles tilbage i ovnen i ca 10 minutter.
- Den færdige marinade pensles på eller dyp direkte i og giv det 10 min. i ovnen ved 100˚C. Server med dit favorit tilbehør - Velbekomme :-)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.