- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Hovedret - Visninger
- 1468
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 18, 2012
Retten lavede jeg meget tilbage i 80’erne med laks og rejer, har så prøvet den af med stegt kyllingebryst, bacon og æg. Sjov idé som en forret til gæsterne:
Retten kan tilberedes om formiddagen, og pyntes af når gæsterne er på vej. Kog et helt blomkålshoved i saltet vand ca. 15 minutter og køl af. Steg baconskiver og derefter kyllingebrysterne i samme pande, krydret med salt og peber. Kog æggene hårdkogte og køl af.
Dilddressing: Rør cremefraiche med lidt mayo, citronsaft, dijonsennep, en spsk revet løg og friskhakket dild. Smag til med salt og peber, og stil på køl til servering. Lav en god portion så der er til ekstra dyppelse.
Anret blomkålshovedet dækket med dilddressingen, skiver af kyllingebryst, kvarte æg og baconskiver, og et par drys hakket dild.
Blomkålet kan også pyntes af med dilddressingen, røget laks i strimler, rejer, lakserogn og citronbåde.
Tilbehør: Ristet brød
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.