- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 15 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 9953
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 29, 2009
- 3 dl
- Smør, saltet
- 3 dl
- Hvedemel
- 3 dl
- Pecannødder (hakkede)
- 300 g
- Creme fraiche 18 %
- 2 1/2 dl
- Flormelis
- 230 g
- Flødeost, naturel
- 1 l
- letmælk
- 3 stk
- Chokoladebudding (i breve)
Forvarm ovnen til 175°.Første lag: Bland mel, smør og pecannødder (gem lidt nødder til pynt). Bag i ca. 20 min. Afkøl.Andet lag: Rør flødeost og flormelis sammen og tilsæt 300 g creme fraiche. Smør det oven på det første lag.Tredje lag: Bland mælken med buddingpulveret, som der står på pakken og fordel det over 2. lag.Øverst: Fordel 200 g. creme fraiche oven på 3. lag og drys lidt nødder og chokoladespåner over.
Sæt det på køl natten over.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.