- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3232
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 29, 2009
- 250 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 125 g
- Kokosmel
- 250 g
- Flormelis
- 300 g
- Sukker (melis)
- 2 1/2 dl
- letmælk
- 3 stk
- Æggeblomme
- 3 tsk.
- Æggehvide
- 3 tsk.
- bagepulver
- 400 g
- Hvedemel
Dej
Rør bagemagarine og sukker sammen med æggeblommerne.
Vend mel, bagepulver og mælk i blandingen.
Hæld dejen i en bradepande som er beklædt med bagepapir.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Kokosmarengs
Æggehviderne piskes stive.
Florsukker og kokosmel vendes sammen med æggehviderne.
Kokosmarengsen fordeles i et jænt lag over dejen og bages færdig ved 150 grader i 20 min.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.