- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3124
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 25, 2012
- 1 dl
- Feta, 40+
- 1/2 stk
- Salat, Iceberg, rå
- 2 stk
- Bladselleri (stænger)
- 1/2 dl
- Semidryed tomater (ikke dem i olie)
- 1/2 dl
- Pinjekerner, ristede
- 1 stk
- advocado
- 1/2 dl
- Persille, frisk
- 1 dl
- Sorte belugalinser
- 3 dl
- Vand
Kog linserne – anvend anvisningerne bag på pakken. De skal koge i ca 15-20 minutter.
Forbered salaten imens. Finstrimle icebergsalaten og smuldre fetaost henover. Hak selleri og persille og vend det ned i salaten sammen med tomat og advocado. Når linserne er færdige hæld dem ned i salaten. Brug gerne en kylling- eller kalkunrest i salaten – det giver mere mæthedsfornemelse. Kom nyristet pinjekerner på “toppen”.
Som dressing kan olie, balsamico, citron, salt og peber bruges! Denne ret er perfekt at tage med som madpakke dagen efter!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.