Belugalinsesalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2706
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Feta, 40+
1/2 stk
Salat, Iceberg, rå
2 stk
Bladselleri (stænger)
1/2 dl
Semidryed tomater (ikke dem i olie)
1/2 dl
Pinjekerner, ristede
1 stk
advocado
1/2 dl
Persille, frisk
1 dl
Sorte belugalinser
3 dl
Vand
Belugalinsesalat

Kog linserne – anvend anvisningerne bag på pakken. De skal koge i ca 15-20 minutter.
Forbered salaten imens. Finstrimle icebergsalaten og smuldre fetaost henover. Hak selleri og persille og vend det ned i salaten sammen med tomat og advocado. Når linserne er færdige hæld dem ned i salaten. Brug gerne en kylling- eller kalkunrest i salaten – det giver mere mæthedsfornemelse. Kom nyristet pinjekerner på “toppen”.
Som dressing kan olie, balsamico, citron, salt og peber bruges! Denne ret er perfekt at tage med som madpakke dagen efter!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?