Benløse fugle

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
100 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1886
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 dl
Fløde 9 %
8 skive(r)
Svinespæk, røget
2 tbsp.
Persille, frisk
10 g
Smør, saltet
3 tbsp.
Vand
2 1/2 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
8 skive(r)
Okseyderlår
1/2 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 tbsp.
Hvedemel

Kødskiverne bankes let med håndroden.
Krydr kødet med salt og peber.
På hver skive lægges en skive spæk.
Løget og persillen hakkes og drysses over.
Kødskiverne rulles sammen og holdes fast med kødpinde.
Olie og smør varmes op og bruser af.
Kødrullerne brunes på alle sider og der drysses med salt og peber.
Varmen dæmpes og bouillonen hældes i gryden.
Under låg skal kødet stege cirka en time i gryden, til det er mørt.
Vand og mel rystes til en jævning og hældes i gryden mens der røres.
Lad retten koge igennem nogle minutter.
Smag til med salt og peber og tilsæt fløden.
Kødpindene fjernes og de benløse fugle serveres evetuelt med kartoffelmos


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?