Benløse grisebasser m. wok-grønt

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3503
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Friske champignon
3 tbsp.
Soja
4 stk
Blade kinakål, skåret i strimler
1 tbsp.
Majsolie
1 stk
Squash
1 tbsp.
Østerssauce
1/2 tsk.
Sambal oelek (chili)
1 bdt.
Persille, frisk
4 skive(r)
Bacon i skiver, rå
4 skive(r)
Nakkekam uden svær
Benløse grisebasser m. wok-grønt

Skær fire tynde skiver af en nakkekam uden svær og tryk dem let.
Fordel grofthakket persille på alle kødskiverne og drys med friskkværnet peber.
Rul kødskiverne stramt med en baconskive omkring. Hæft evt. med tandstikker.
Grilles mens de vendes jævnligt, til de er gennemstegte og baconen sprød.  Wok-grønt:
Skær champignonerne i kvarte, striml kinakålen og skær squashen i forholdsvise store klodser.
Opvarm olien i en wokpande og svits champignonerne til de har ca. halv størrelse.
Tilsæt soja, østerssauce og sambal oelek… vær opmærksom på, sambal oelek er meget stærkt.
Hæld squashen ved… jeg kan bedst lide den halv rå og knasende, så skal den kun have et par minutter.
Vend hurtigt den strimlede kinakål i. Kinakålen skal stadig have bid, når den serveres.
Retten skal ikke tilføjes salt, da soja og østerssauce er salte i sig selv.Serveringsforslag:
Server de benløse grisebasser med wok-grønt, majskolber og en lækker tzatziki.
Eller… i champignonsovs med kogte kartofler og tomatsalat.
Kan også skæres som pålæg… ser rigtigt lækkert ud på en skive rugbrød.
Tips til majskolber kan du finde her: https:/knaldgule-majskolber-tips-4754/
En lækker opskrift på tzatziki kan du finde her: https:/tzatziki-4010/


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?