Benløse leverfugle

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2990
Pris pr. Portion
16.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
båndnudler brede
150 g
Grønne ærter - friske eller dybfrost
200 g
Svinelever
1 stk
Pakke bacon i skiver
50 g
røget spæk
1 bdt.
Persille, frisk
Benløse leverfugle

Skær leveren i skiver eller køb en bakke som er skiveskåret.
Skær spækket i strimler.
Drys leveren med peber, læg spækstrimler og persille på og rul sammen, svøb bacon omkring,  Svits fuglene i fedstof i en pande, skru ned for varmen, tilsæt lidt væde. Lad simre i ca. 15 min.
Sæt vand på til kogning af nudlerne. Kom nudlerne i det kolde vand, når vandet koger tilsæt salt.
Kog ærterne i letsaltet vand.
Når nudlerne er kogt er også ærterne og fuglene nok. Lever må ikke tørsteges, gerne lidt rosa indeni.
Til lidt sovsen drysses lidt mel i panden som røres sammen med den eksisterende væde, kom evt lidt mere væde ved fra ærtevandet. Rør sammen til det jævner og kog  op igen. Smag til med salt og peber evt. lidt timian som passer fint til lever.
velbekomme


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?