- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2990
- Pris pr. Portion
- 16.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 7, 2013
- 200 g
- båndnudler brede
- 150 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 200 g
- Svinelever
- 1 stk
- Pakke bacon i skiver
- 50 g
- røget spæk
- 1 bdt.
- Persille, frisk
Skær leveren i skiver eller køb en bakke som er skiveskåret.
Skær spækket i strimler.
Drys leveren med peber, læg spækstrimler og persille på og rul sammen, svøb bacon omkring, Svits fuglene i fedstof i en pande, skru ned for varmen, tilsæt lidt væde. Lad simre i ca. 15 min.
Sæt vand på til kogning af nudlerne. Kom nudlerne i det kolde vand, når vandet koger tilsæt salt.
Kog ærterne i letsaltet vand.
Når nudlerne er kogt er også ærterne og fuglene nok. Lever må ikke tørsteges, gerne lidt rosa indeni.
Til lidt sovsen drysses lidt mel i panden som røres sammen med den eksisterende væde, kom evt lidt mere væde ved fra ærtevandet. Rør sammen til det jævner og kog op igen. Smag til med salt og peber evt. lidt timian som passer fint til lever.
velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.