Berberi andebryst med flødekartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Visninger
5599
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Flødekartofler er altid lækre, men sammen med and er det ren mums.
Tænd din ovn på 175 grader. Skræl så kartoflerne og skær dem i skiver. Læg dem i et ovnfast fad sammen med hakket løg, hvidløg og masser af salt og peber. Vand og fløde hældes i fadet, som sættes i ovnen. Efter kartoflerne har været i ovnen i en time, skal du ridse andebrysterne på fedtsiden og gnide salt og peber ind i sprækkerne. Varm en pande op så den er middel varm og steg andebrysterne to minutter på fedtsiden og vend dem så. Steg dem i ti minutter på hver side. Herefter skal du lade dem hvile i fem minutter, så de kan trække. Skær dem så i tynde skiver. Tag fadet ud af ovnen og server flødekartoflerne med anden.

God appetit.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?