- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Visninger
- 5599
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
Flødekartofler er altid lækre, men sammen med and er det ren mums.
Tænd din ovn på 175 grader. Skræl så kartoflerne og skær dem i skiver. Læg dem i et ovnfast fad sammen med hakket løg, hvidløg og masser af salt og peber. Vand og fløde hældes i fadet, som sættes i ovnen. Efter kartoflerne har været i ovnen i en time, skal du ridse andebrysterne på fedtsiden og gnide salt og peber ind i sprækkerne. Varm en pande op så den er middel varm og steg andebrysterne to minutter på fedtsiden og vend dem så. Steg dem i ti minutter på hver side. Herefter skal du lade dem hvile i fem minutter, så de kan trække. Skær dem så i tynde skiver. Tag fadet ud af ovnen og server flødekartoflerne med anden.
God appetit.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.