- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1948
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2009
- 1/2 bdt.
- Kørvel
- 4 stk
- Estragon, kviste
- 180 g
- Smør, saltet
- 1/2 dl
- Vand
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 3 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
- 3 tbsp.
- Hvidvinseddike
- 3 tbsp.
- Hvidvin, tør
- 3 stk
- Skalotteløg
Blend æggeblommer sammen med bearnaiseessensen, salt og peber. Smelt smørret uden at det tager farve og hæld det så i æggeblommerne, mens der blendes. Bliv ved at blende saucen til den har en ensartet cremet konsistens.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.