Bernaisesauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1948
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 bdt.
Kørvel
4 stk
Estragon, kviste
180 g
Smør, saltet
1/2 dl
Vand
1 knsp.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
3 stk
Æggeblomme, pasteuriseret
3 tbsp.
Hvidvinseddike
3 tbsp.
Hvidvin, tør
3 stk
Skalotteløg

Blend æggeblommer sammen med bearnaiseessensen, salt og peber. Smelt smørret uden at det tager farve og hæld det så i æggeblommerne, mens der blendes. Bliv ved at blende saucen til den har en ensartet cremet konsistens.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?