- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2179
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 23, 2009
Kødet skæres i tern og steges på en pande. Kødet lægges herefter til side. Kartoflerne skæres i tern og løgene i skiver. 20 g af smøret smeltes og skal bruse af, hvorefter løggene svitses i det. Kødet tilsættes og brunes med. Resten af smøret blandes i, og kartoflerne brunes sammen med det andet på panden. Krydre med salt og peber. Lad kartoflerne blive sprøde og gyldne.
Biksemad smager godt med syltede rødbeder til og eventuelt et spejleæg.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.