- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 16 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet - Visninger
- 1851
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 26, 2009
- 50 g
- pinjekerner
- 50 g
- Mørk chokolade også med orange
- 1 tsk.
- Vanilleekstrakt
- 100 g
- Sukker (melis)
- 50 g
- Mandler
- 1 stk
- Æg
- 1/2 tsk.
- bagepulver
- 125 g
- Hvedemel
- 1 tsk.
- Kanel
Pisk æg, sukker og vanilleekstrakt sammen til en lys og tykflydende masse
Sigt mel, bagepulver og kanel i en skål for sig og sigt det så endnu engang men over i æggemassen
Vend det forsigtigt i æggemassen
Hak chokoladen og mandlerne groft og vend det i dejen sammen med pinjekernerne
Drys lidt mel på bordet og vend dejen ud
Form dejen til en flad stamme på 23×2 cm
Læg bagepapir på en bageplade og læg kagen derover
Bag den ved 180 grader i 20-25 min
Lad den køle lidt af og skær skiver af den på 1 cm
Læg skiverne på bagepladen og bag dem endnu 10-15 min hvor de vendes halvejs
Lad dem køle af inden de serveres
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.