Blåmuslinger i spicy tomatsuppe

Bedømmelse: 3.5/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Nytår
Visninger
2917
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
2 kg
Blåmuslinger
2 stk
Gulerødder
3 stk
Springløg
1 stk
spidskål
2 stk
Rød chili
Blåmuslinger i spicy tomatsuppe

Fantastisk ret til forret, hovedret eller bare hyggemad.

Ingredienser:

2 kg blåmuslinger

2 Gulerødder

3 Springløg

1/4 Spidskål

2 Røde chili

3 Fed Hvidløg

1 ds flåede tomater

3 dl hvidvin

2,5 dl fløde

  1. Start med at rense blåmuslingerne - skrab dem med en kniv og sørg for at “skægget” fjernes grundigt. Hvis muslingerne er åbne, skal du banke lidt på dem , hvis de ikke lukker SKAL de kasseres. Skræl gulerødderne og skær dem i julienne (tynde strimler, på længde med en ske). Det samme skal springløg og spidskål - der skal være ca lige dele af gulerødder, springløg og spidskål! Hak hvidløg og chili (uden kerner). Blend tomaterne. Varm en stor gryde op, så den er glohed og kom muslingerne i, Tilsæt hvidvin, så urterne, chili og hvidløg og til sidst fløden. Lad det koge i 4-5 min - jeg vender dem et par gange undervejs.. Tag så muslinger og urterne op. Kog suppen lidt ind, men kun et par minutter. Tilsæt de blendede tomater. Når det koger igen smages det til med salt og peber. Hæld så muslinger og urter i igen og server. Husk at muslinger der nu ikke er åbne SKAL også kasseres.
    22673




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?