- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Nytår - Visninger
- 2917
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 16, 2019
- 2 kg
- Blåmuslinger
- 2 stk
- Gulerødder
- 3 stk
- Springløg
- 1 stk
- spidskål
- 2 stk
- Rød chili
Fantastisk ret til forret, hovedret eller bare hyggemad.
Ingredienser:
2 kg blåmuslinger
2 Gulerødder
3 Springløg
1/4 Spidskål
2 Røde chili
3 Fed Hvidløg
1 ds flåede tomater
3 dl hvidvin
2,5 dl fløde
- Start med at rense blåmuslingerne - skrab dem med en kniv og sørg for at “skægget” fjernes grundigt. Hvis muslingerne er åbne, skal du banke lidt på dem , hvis de ikke lukker SKAL de kasseres. Skræl gulerødderne og skær dem i julienne (tynde strimler, på længde med en ske). Det samme skal springløg og spidskål - der skal være ca lige dele af gulerødder, springløg og spidskål! Hak hvidløg og chili (uden kerner). Blend tomaterne. Varm en stor gryde op, så den er glohed og kom muslingerne i, Tilsæt hvidvin, så urterne, chili og hvidløg og til sidst fløden. Lad det koge i 4-5 min - jeg vender dem et par gange undervejs.. Tag så muslinger og urterne op. Kog suppen lidt ind, men kun et par minutter. Tilsæt de blendede tomater. Når det koger igen smages det til med salt og peber. Hæld så muslinger og urter i igen og server. Husk at muslinger der nu ikke er åbne SKAL også kasseres.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.