- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1705
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 1 tsk.
- bagepulver
- 300 g
- Hvedemel
- 100 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 100 g
- Blåbær
- 100 g
- Sukker (melis)
- 2 1/2 dl
- letmælk
- 1 stk
- Æg
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
Der er ikke noget så lækkert, som en friskbagt muffin, når der rigtig skal hygges. Blåbær muffins er en af mine favoritter, da den er frisk og fuld af smag.
Når du vil tilberede dine muffins, skal du starte med at varme ovnen op til 200 grader. Smelt margarinen i en gryde og tag en smule af det til at smøre formene med. I en skål piskes ægget sammen og blandes med mælken og margarinen. Tag en anden skål og bland melet sammen med salten og sukkeret. Bland blandingen sammen med den våde blanding. Vend blåbærrene i dejen og fordel dejen i 12 forme. Bag dine blåbærmuffins i cirka 30 minutter – hold øje med at de ikke får for meget.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.