- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 15 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2484
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 26, 2009
Rør smør og sukker sammen, til det er blødt. Pisk så æggene i et ad gangen, og tilsæt cremefraiche. Sigt hvedemel, vanilie og bagepulver i dejen, og rør det sammen. Kom blåbær og grofthakket hvid chokolade i, bland forsigtigt. Fordel dejen i smurte muffinsforme. Bag dem ca. 30 minutter ved 180 grader C, mærk efter med en gaffel eller pind, om de er bagte – hvis der sidder dej på gaflen, når du trækker den ud, er de stadig ikke helt bagte. Drys eventuelt de færdige muffins med lidt flormelis.