- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3370
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 2 stk
- Skalotteløg
- 1 tbsp.
- Rødvinseddike
- 200 g
- Blåbær
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 dl
- Rødvin
Blåbærsauce
Blåbærsauce passer godt sammen med vildt.
1) Hak skalotteløg og hvidløg fint.
2) Kom lidt olie i en gryde og varm det op. Kom skalotteløg og hvidløg i og svits det i et par minutter til de bliver bløde.
3) Ttilsæt rødvin og rødvinseddike. Bring det i kog og lad det koge ind til halvdelen.
4) Tilsæt blåbær og lad dem simre i 5 minutter. Saucen er nu klar.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.