Blåbærsauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
3370
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Olivenolie
2 stk
Skalotteløg
1 tbsp.
Rødvinseddike
200 g
Blåbær
2 stk
Hvidløg, fed
2 dl
Rødvin

Blåbærsauce
Blåbærsauce passer godt sammen med vildt.
1) Hak skalotteløg og hvidløg fint.
2) Kom lidt olie i en gryde og varm det op. Kom skalotteløg og hvidløg i og svits det i et par minutter til de bliver bløde.
3) Ttilsæt rødvin og rødvinseddike. Bring det i kog og lad det koge ind til halvdelen.
4) Tilsæt blåbær og lad dem simre i 5 minutter. Saucen er nu klar.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?