- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1695
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
Kog pastaen
Skær hinder og arme af blæksprutten og skær den i ringe på en centimeters tykkelse
Varm 2 spsk olie op på en pande og sauter blæksprutteringene et par minutter sammen med presset hvidløg og hvidvin. Lad det koge et par minutter og tag det af varmen
Skær gulerødder og squash i tynde stænger og hak persillen
Hæld grønsagerne ned til blækspruttekødet
Lav en dressing af lidt hvidvinseddike, olivenolie og hvidvin og hæld det over salaten
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.