- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1976
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
Blåmuslinger (La Mouclade)
Opskriften passer til en forret til 4 personer eller som hovedret til 2 personer.
1) Blåmuslinger renses og rengøres. Ødelagte, muslinger som er skadede eller lign. kasseres! Spørg din fiskehandler om hvordan man renser blåmuslinger!!!!
2) Kom hvidvin i en gryde, bring i kog og kom muslingerne i. Kog i 3 – 4 minutter.
3) Si muslinger fra væden og gem væden i en skål. Hold muslingerne varme imens du laver saucen.
4) Smelt smør i en pande med hakket løg, finthakket hvidløg og karry og lad det stege i 2 – 3 minutter.
5) Tilsæt cognac og lad det fordampe.
6) Drys mel på panden og rør godt rundt i 1 minut.
7) Tilsæt safran og væden som blev siet fra muslingerne og bring i kog.
8) Lad det simre i 3 minutter og tilsæt cremefraise og lad det yderligere simre i 3 minutter.
9) Kom muslingerne i en skål eller på et fad. Drys med hakket persille og hæld saucen over.
Serveres med lun flutes til.
Velbekomme!