Blåmuslinger

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
1976
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Blåmuslinger (La Mouclade)
Opskriften passer til en forret til 4 personer eller som hovedret til 2 personer.
1) Blåmuslinger renses og rengøres. Ødelagte, muslinger som er skadede eller lign. kasseres! Spørg din fiskehandler om hvordan man renser blåmuslinger!!!!
2) Kom hvidvin i en gryde, bring i kog og kom muslingerne i. Kog i 3 – 4 minutter.
3) Si muslinger fra væden og gem væden i en skål. Hold muslingerne varme imens du laver saucen.
4) Smelt smør i en pande med hakket løg, finthakket hvidløg og karry og lad det stege i 2  – 3 minutter.
5) Tilsæt cognac og lad det fordampe.
6) Drys mel på panden og rør godt rundt i 1 minut.
7) Tilsæt safran og væden som blev siet fra muslingerne og bring i kog.
8) Lad det simre i 3 minutter og tilsæt cremefraise og lad det yderligere simre i 3 minutter.
9) Kom muslingerne i en skål eller på et fad. Drys med hakket persille og hæld saucen over.
Serveres med lun flutes til.
Velbekomme!


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?