Blåmuslinger med pasta

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
687
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Hvidløg, fed
1 kg
Blåmuslinger
1 dl
Hvidvin, tør
3 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
150 g
Pasta - skruer, penne
1/2 bdt.
Persille, bredbladet
1 stk
Hakkede tomater, konserves
2 dl
Bouillon, fisk

Blåmuslinger med pasta
1) Kog pastaen efter anvisning på pakken.
2) Rens/rengør muslinger. Kasser skadede eller døde muslinger. Spørg din fiskehandler om hvordan man rengør muslinger.
3) Hak hvidløg fint. Kom det i en gryde og svits det 2 minutter.
4) TIlsæt tomater, hvidvin, fiskebouillon og finthakket chili. Bring det i kog og lad det simre i 5 minutter.
5) Kom muslingerne i og bring i kog og lad det koge indtil muslingerne har åbnet sig. Er der muslinger som ikke har åbnet sig, smides disse ud.
6) Kom pastaen i gryden og vend det hele rundt.
7) Drys med finthakket persille og server.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?