- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 687
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 kg
- Blåmuslinger
- 1 dl
- Hvidvin, tør
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 150 g
- Pasta - skruer, penne
- 1/2 bdt.
- Persille, bredbladet
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 2 dl
- Bouillon, fisk
Blåmuslinger med pasta
1) Kog pastaen efter anvisning på pakken.
2) Rens/rengør muslinger. Kasser skadede eller døde muslinger. Spørg din fiskehandler om hvordan man rengør muslinger.
3) Hak hvidløg fint. Kom det i en gryde og svits det 2 minutter.
4) TIlsæt tomater, hvidvin, fiskebouillon og finthakket chili. Bring det i kog og lad det simre i 5 minutter.
5) Kom muslingerne i og bring i kog og lad det koge indtil muslingerne har åbnet sig. Er der muslinger som ikke har åbnet sig, smides disse ud.
6) Kom pastaen i gryden og vend det hele rundt.
7) Drys med finthakket persille og server.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.