Bløde boller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
160 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2763
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
honning
2 dl
Kærnemælk
3 dl
Vand
2 tsk.
Salt, groft
8 dl
Hvedemel
4 dl
Sigtemel
1/2 dl
Rapsolie
50 g
Bagegær
Bløde boller

Gæren udrøres i det lune vand.
De øvrige ingredienser æltes i.
Stilles til hævning et lunt sted 1 1/2 time.
Dejen slås ned og formes til 12 boller
Efterhæver på bagepladen i ca. 20 min.
Pensles m. stæk kaffe
Bagetid: ca. 30 min ved 200 grader


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?