- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Tilbehør - Visninger
- 7323
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 23, 2011
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 5 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
- 1 stk
- Blomkål
- 1 tbsp.
- Citronsaft
Blomkål i dild-dressing:
Del et blomkålshoved i små buketter, og kom dem i kogenden letsaltet vand. Damp buketterne under låg i tre minutter. De skal være sprøde i konsistensen. Hak dild (gem en dusk til pynt), riv et løg, og rør det i cremefraichen med sennep, citronsaft, salt og peber. Vend den hakkede dild i tilsidst, og smag til. Stil retten i køleskab, skal serveres kold. Pynt med en dusk dild.
Server den som tilbehør til stegen fra i går ,frikadeller, kyllingefilet el. som gæsteret sammen med f.eks røget laks. Kan ligeledes serveres som forret, hvor den pyntes af med rejer på toppen.
Smager virkelig godt, og er meget let at lave.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.