Blomkål i dild-dressing

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Tilbehør
Visninger
7323
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 bdt.
Dild, frisk
1 stk
Løg eller zittauerløg
5 dl
Creme fraiche 18 %
1 tsk.
Salt, groft
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Sennep, dijon
1 stk
Blomkål
1 tbsp.
Citronsaft
Blomkål i dild-dressing

Blomkål i dild-dressing:
Del et blomkålshoved i små buketter, og kom dem i kogenden letsaltet vand. Damp buketterne under låg i tre minutter. De skal være sprøde i konsistensen. Hak dild (gem en dusk til pynt), riv et løg, og rør det i cremefraichen med sennep, citronsaft, salt og peber. Vend den hakkede dild i tilsidst, og smag til. Stil retten i køleskab, skal serveres kold. Pynt med en dusk dild.
Server den som tilbehør til stegen fra i går ,frikadeller, kyllingefilet el. som gæsteret sammen med f.eks røget laks. Kan ligeledes serveres som forret, hvor den pyntes af med rejer på toppen.
Smager virkelig godt, og er meget let at lave.
Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?