- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2572
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2010
- 1 stk
- Blomkål
- 3 dl
- Sødmælk
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 2 dl
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 tbsp.
- Becel
Fjern bladene fra kålen og del den i buketter.
Kog blomkålen i letsaltet vand.
Tag kålen op og læg den i et ovnfast fad.
Til saucen smeltes fedtstoffet i en gryde, og der bages op med mel og mælk til en tyk sauce.
Tilsæt osten og rør godt til den er smeltet.
Smag stuvningen til med peber og paprika, og hæld den over kålen.
Drys med lidt ost eller rasp og sæt fadet i ovnen ved 250° eller grill ca 10 min. til retten har fået en gylden skorpe.Serveringsforslag:
Serveres til frikadeller
Kyllingbryst
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.