- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3884
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 4, 2012
- 1 stk
- Blomkål, dansk, rå
- 2 stk
- Skarlottenløg
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 1/2 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tsk.
- Karry, pulver
- 1 1/2 dl
- Madlavningsfløde 8%
- 1 dl
- letmælk
- 2 tsk.
- Citronsaft
Den her ret er super nem at lave og en god måde at få spist lidt mere kål på. Blomkålspurén kan bruges som tilbehør, i stedet for pasta eller ris og smager fantastisk til lidt ovnbagt laks!
Skær blomkålen i mindre stykker og steg dem i olien sammen med løg, hvidløg og karry, indtil den har en gylden farve.
Hæld fløde og mælk i og lad det koge sammen indtil blomkålen er blød.
Brug en stavblender og miks det til en fin puré. Smag til med salt og hvidpeber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.