Blomkålspuré

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
3884
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Blomkål, dansk, rå
2 stk
Skarlottenløg
2 stk
Hvidløg, fed
1 1/2 tbsp.
Rapsolie
1 tsk.
Karry, pulver
1 1/2 dl
Madlavningsfløde 8%
1 dl
letmælk
2 tsk.
Citronsaft
Blomkålspuré

Den her ret er super nem at lave og en god måde at få spist lidt mere kål på. Blomkålspurén kan bruges som tilbehør, i stedet for pasta eller ris og smager fantastisk til lidt ovnbagt laks!
Skær blomkålen i mindre stykker og steg dem i olien sammen med løg, hvidløg og karry, indtil den har en gylden farve.
Hæld fløde og mælk i og lad det koge sammen indtil blomkålen er blød.
Brug en stavblender og miks det til en fin puré. Smag til med salt og hvidpeber.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?