- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 980
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 1, 2009
- 1 stk
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1 dl
- Brødcroutoner
- 1 stk
- Blomkål
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1/4 bdt.
- Purløg
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 l
- Vand
BlomkålssuppeVIGTIG INFO: Retten kræver en blender/stavblender!
1) Rens blomkål. Bræk det i mindre buketter.
2) Kog buketterne i vandet tilsat en hønsebouillonterning. Kog dem til de er bløde og lette at mose. Hæld vandet af grydes (men i en skål, det skal gemmes!).
3) Blend nu blomkålsbuketterne, tilsæt en smule af det vand som de er blevet kogt i. TIlsæt fløde og en lille klat smør efter behag. Tilpas mængden af væske ud fra hvilken konsistens/tykkelse du ønsker din suppe.
4)Smag til med salt og peber efter behag.
5) Server suppen pyntet med frisk purløg på toppen samt brødcroutoner.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.