- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret - Visninger
- 1742
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
- 1 stk
- Blomkål
- 175 ml
- Creme fraiche 18 %
- 3 tbsp.
- Purløg
- 1 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 4 dl
- Hvidvin
- 100 g
- Hønsekød, kogt
Skær blomkålen i grove stykker og kog den i bouillonen i ti minutter. Hæld så hvidvinen i og bland creme fraiche i også. Blend det hele med en stavnblender. Bring suppen i kog og skru ned for varmen. Smag til med salt og peber og tilsæt hønsekødet. Brug purløgen som pynt.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.