Blomkålssuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Visninger
1742
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Blomkål
175 ml
Creme fraiche 18 %
3 tbsp.
Purløg
1 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar
4 dl
Hvidvin
100 g
Hønsekød, kogt

Skær blomkålen i grove stykker og kog den i bouillonen i ti minutter. Hæld så hvidvinen i og bland creme fraiche i også. Blend det hele med en stavnblender. Bring suppen i kog og skru ned for varmen. Smag til med salt og peber og tilsæt hønsekødet. Brug purløgen som pynt.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?