- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4211
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 21, 2009
1: Bearnaiseessens og estragoneddike hældes i en kasserolle, der sættes over et vandbad. 2: Æggeblommerne piskes i. Der skal piskes, til sovsen er jævn og cremet. 3: Smøret smeltes og tilsættes, mens der piskes. 4: Sovsen smages til med estragoneddike, salt og peber. Tilsæt så finthakket estragon. – Sovsen må ikke blive alt for varm, da det kan få den til at skille. 5: Skær kødet i skiver på ca. 2 cm tykkelse og bank det. 6: Brun fedtstoffet og steg de salt- og peberkrydrede bøffer i det i ca. 3 min. på hver side. 7: Server bøffen sammen med pomfritter og grønne ærter og hæld sovsen over.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.